Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Hoe kom ik bij Bed & Breakfast In de Warmoes?

Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf Dordrecht Centrum loop je binnen 10 minuten naar de B&B. Kom je met de auto? Navigeer naar Warmoezierspad 1 in Dordrecht.

Waar kan ik in de buurt van de B&B parkeren en wat kost het?

Er is parkeergelegenheid rondom de B&B. Op straat is het is van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 22.00 uur en zondag tussen 12:00-17:00 uur betaald parkeren, € 1,80 per uur. Je bent dus maximaal 23,40 euro aan parkeerkosten kwijt per dag.

Wat kost de B&B en welke faciliteiten zijn inbegrepen?

De B&B kost € 90 per nacht. Dat is inclusief een basis ontbijt met o.a. yoghurt, granola, brood en beleg, koffie – en theefaciliteiten en gebruik van doucheproducten in de studio.

Ik wil graag iemand verrassen met een overnachting bij jullie, kunnen jullie mij helpen?

Wat een leuke verrassing en we werken daar graag aan mee! We kunnen een extra verrassing regelen op de kamer (bijv. champagne, fles wijn, bos bloemen of een typische Dordtse lekkernij) tegen een kleine vergoeding. We kopen zoveel mogelijk bij lokale ondernemers uit de stad.

Kan ik ook 1 nacht bij jullie verblijven?

We kiezen er bewust voor om gasten te ontvangen in onze B&B die minimaal 2 nachten bij ons verblijven. Dit vinden we echt het leukst. Op deze manier leer je elkaar net wat beter kennen, we vinden namelijk het persoonlijke contact vooral erg leuk.

Kan ik fietsen bij Bed & Breakfast In de Warmoes huren?

Ja, dat kan zeker! Je huurt voor 5 euro p.p.p.d. bij ons stadsfietsen, zo kun je de omgeving actief ontdekken.

Kan ik zelf mijn fiets meenemen en deze ook veilig stallen in de Bed & Breakfast?

Ja, dat kan! We hebben een afgesloten ruimte hiervoor beschikbaar.